Ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα και χαρίστε στον εαυτό σας μια πιο κομψή και σέξι σιλουέτα με το VelaShape, μια από τις τελευταίες καινοτομίες στις μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης σώματος. Η θεραπεία αυτή σας προσφέρει ασφαλή και ταυτόχρονα δραματική μείωση της περιφέρειας και της κυτταρίτιδας, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, ανώδυνα και ακίνδυνα. Ουσιαστικά, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το σμιλευμένο, καλλίγραμμο σώμα που ονειρευόσαστε σε μόλις 3 συνεδρίες κατά μέσο όρο, κάνοντας σας όχι μόνο να φαίνεστε, αλλά και να νιώθετε πιο νέοι!

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως ότι το VelaShape δεν αποτελεί θεραπεία απώλειας βάρους, ούτε μπορεί να αντικαταστήσει την υγιεινή διατροφή και άσκηση. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό τεχνολογιών για να διαμορφώσει το σώμα και να στοχεύσει τις προβληματικές περιοχές τις οποίες η διατροφή και η άσκηση δεν μπορούν να διορθώσουν με επιτυχία, όπως τα χέρια, οι γλουτοί, τα ψωμάκια, η κοιλιά, οι μηροί και ο λαιμός (περιοχή κάτω από το πηγούνι).

Η τεχνολογία VelaShape συνδυάζει δύο ενέργειες, αυτή της υπέρυθρης ακτινοβολίας και της διπολικής ραδιοσυχνότητας, για να θερμάνει εις βάθος τα λιποκύτταρα, τον περιβάλλοντα συνδετικό ιστό και τις δερματικές ίνες κολλαγόνου. Επίσης, χρησιμοποιεί αναρρόφηση και μασάζ για να τονώσει τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία βελτιώνουν τη δομή και την υφή του δέρματος, συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τον όγκο του σώματος.

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας ποικίλει ανάλογα με την περιοχή ή τον αριθμό των τμημάτων του σώματος που θεραπεύονται, και κυμαίνεται από 20 λεπτά έως 2 ώρες. Γενικά, τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε μόλις 4 εβδομάδες, αλλά μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τη συχνότητα και τη διάρκεια της εκάστοτε θεραπείας, καθώς και με την πυκνότητα των λιποκυττάρων. Τα περισσότερα άτομα παρατηρούν σταδιακή, προοδευτική βελτίωση καθ ‘όλη τη διάρκεια του προγράμματος που ακολουθούν. Για ιδανικά αποτελέσματα, κάθε λίγους μήνες συνιστώνται επαναληπτικές επισκέψεις για λόγους συντήρησης, οι οποίες βοηθούν στην αποφυγή της αύξησης του λίπους στην περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία καθώς και στην διατήρηση μιας απαλής, σφριγηλής επιδερμίδας.

Χωρίς εγχείρηση ή τη χρήση αναισθησίας και ενέσεων, το Velashape δεν χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης ή αποκατάστασης. Έτσι, δεν χρειάζεται να απουσιάσετε από την δουλειά σας ενώ θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τη καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς κάποια διακοπή.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα αισθανθείτε μια αίσθηση αναρρόφησης ενώ η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων απλώνει ομοιόμορφα την θερμότητα η οποία εκπέμπεται στην στοχευμένη περιοχή, επιταχύνοντας έτσι τη δράση και προστατεύοντας το δέρμα σας από τυχόν υπερθέρμανση. Στο τέλος της συνεδρίας, το δέρμα σας θα είναι ροδαλό και ζεστό στην αφή ενώ θα  αισθάνεστε σαν να κάνατε ένα ζεστό, αναζωογονητικό μασάζ. Όχι κι άσχημα,  καθόλου άσχημα, έτσι;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service