Όπως όλοι γνωρίζουμε, η γήρανση είναι αναπόφευκτη και η καταπολέμηση των αποτελεσμάτων που την συνοδεύουν, μάλλον λίγο αφόρητη. Ειδικά αν είστε πολυάσχολος επαγγελματίας που βρίσκεται συνεχώς εν δράση ή ένας γονιός που δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο. Λεπτές γραμμές, απώλεια όγκου, διευρυμένοι πόροι, χαλάρωση του δέρματος και βαθιές ρυτίδες είναι οι φυσικές και δυστυχώς αναπόφευκτες συνέπειες του ότι μεγαλώνουμε. Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στο πρόσωπό μας και συχνά μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είμαστε. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές αρχίζουν να σχηματίζονται, το σαγόνι δεν διαγράφεται πλέον τόσο καλά όπως ήταν κάποτε, και τα μάτια μας φαίνονται κουρασμένα με το δέρμα να ‘’κρεμάει’’ γύρω τους. Σας ακούγεται κάτι από αυτά γνωστό;

Και σαν να μην ήταν αυτά αρκετά, σπάνια είναι εφικτό να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια σε μακράς διαρκείας περιποιήσεις προσώπου και εβδομαδιαίους καθαρισμούς της επιδερμίδας μας για να διατηρήσουμε ένα πιο υγιές και πιο νεανικό δέρμα. Επομένως, η λήψη μιας μικρής βοήθειας από κάποιες ιατρικές αισθητικές διαδικασίες για την επίτευξη των απαιτούμενων αποτελεσμάτων, ειδικά των μη επεμβατικών, είναι μια επιλογή που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν.

Προφανώς το γήρας δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά ευτυχώς, μπορούμε να επιβραδύνουμε και να αναβάλουμε την αποκαρδιωτική διαδικασία χαλάρωσης του δέρματος και δημιουργίας ρυτίδων που το συνοδεύει. Μπορεί να αναρωτιέστε εάν η επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης είναι εφικτή χωρίς να χρειάζεται να υποβληθείτε σε επεμβατικές διαδικασίες. Ναι, είναι πολύ εφικτή. Εδώ θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μυστικό – βασίζεται στην ισχυρή θεμελίωση από μέσα προς τα έξω με μια από τις σύγχρονες θεραπείες ανόρθωσης και σύσφιξης του δέρματος, το Ultraformer HIFU!

Με τεράστια ζήτηση ανά το παγκόσμιο, το βραβευμένο Ultraformer HIFU είναι μία από τις πιο εξελιγμένες ιατρικές αισθητικές θεραπείες που είναι διαθέσιμες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Το HIFU είναι το ακρώνυμο του High-Intensity Focused Ultrasound και λειτουργεί μέσω μη επεμβατικής στόχευσης διαφόρων στοιβάδων του δέρματος μέσω υπερήχων υψηλής ακριβείας και έντασης που διεισδύουν στο δέρμα χωρίς να καταστρέφουν την επιδερμίδα. Ουσιαστικά, έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει τη μη χειρουργική σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος, λειώνοντας το περιττό, μετατοπισμένο λίπος και την αναζωογόνηση του δέρματος μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Αυτή η εστιασμένη ενέργεια προκαλεί άμεση συστολή και ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, με αποτέλεσμα τη φυσική σύσφιξη και λείανση. Επίσης, διεγείρει τα βαθιά, δομικά-υποστηρικτικά στρώματα του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου και την συστηματική ενίσχυση και αναζωογόνηση του δέρματος εσωτερικά. Αμέσως μετά από μια και μόνο συνεδρία η επιδερμίδα φαίνεται και αισθάνεται πιο σφριγηλή και πιο αναζωογονημένη, με άμεση, αξιοσημείωτη ανόρθωση.

Με λίγα λόγια, αυτή η ασφαλής, μη επεμβατική, μη χειρουργική θεραπεία ανύψωσης προσώπου χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία για να ενεργοποιήσει τη διαδικασία επούλωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, προκαλώντας την αποτελεσματική παραγωγή νέου κολλαγόνου σε λιγότερο από μία ώρα. Με τον τρόπο αυτό, το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό με την πάροδο του χρόνου, δίνοντάς σας μια πιο περιποιημένη εμφάνιση χωρίς χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Τώρα, είστε έτοιμοι να τη δοκιμάσετε;

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service