Η Τεχνολογία Πίσω Από Τη Μόνιμη Αποτρίχωση Με Λέιζερ Κατάλληλη Για Όλους Τους Τύπους Τρίχας, Όλους Τους Δερματικούς Τόνους, Όλο Το Χρόνο!

Το ενδιαφέρον που δείξατε για την μόνιμη αποτρίχωση με το λέιζερ Soprano ICE ήταν πράγματι τεράστιο – ευχαριστούμε! Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλοί από εσάς θέλατε να μάθετε ακόμη περισσότερα γι’ αυτό, ειδικά για την τεχνολογία πίσω από το Soprano ICE. Έτσι, για να ανταποκριθούμε σε αυτό που μας ζητήσατε, αποφασίσαμε να γράψουμε λίγα λόγια για αυτή την πραγματική καινοτομία στην αποτρίχωση με λέιζερ.

Απλά σε περίπτωση που δεν έχετε διαβάσει το προηγούμενο άρθρο που γράψαμε σχετικά με το Soprano ICE, σας επαναλαμβάνουμε περιληπτικά τα όσα πρέπει να ξέρετε. Το Soprano ICE είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους τρίχας και όλους τους τόνους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και για μαυρισμένο δέρμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ναι, σωστά διαβάσατε! Το Soprano ICE είναι κατάλληλο ακόμη και για μαυρισμένο δέρμα κατά τη διάρκεια του απίστευτα ζεστού και ηλιόλουστου καλοκαιριού της Κύπρου. Εκτός από αυτό, οι συνεδρίες είναι πάρα πολύ γρήγορες, άνετες και εξαιρετικά αποτελεσματικές, ενώ σας επιτρέπουν να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Τώρα, μάλλον θα αναρωτιέστε και εσείς πώς όλα αυτά είναι εφικτά, σωστά; Ε λοιπόν, απλά ενσωματώνοντας πολλαπλά μήκη κύματος λέιζερ και τεχνολογίες σε μία συσκευή, το Soprano ICE! Αυτή η πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία στην μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ, επιτρέπει στο Soprano ICE να προσφέρει πολλαπλές μεθόδους θεραπείας για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε ατόμου, καθιστώντας το κατάλληλο σχεδόν για όλους!

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Alex® της Alma Laser, συνδυάζει το πλεονέκτημα υψηλής απορρόφησης του μήκους κύματος Αλεξανδρίτη και το πλεονέκτημα χαμηλής απορρόφησης του μήκους κύματος YAG με το εύρος κάλυψης, την άνεση και την ψύξη εξ επαφής της θεραπείας με diode λέιζερ. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση μόνιμης αποτρίχωσης με σαφώς ανώτερα αποτελέσματα, κατάλληλη ακόμη και για σκουρόχρωμα δέρματα.

Συγκεκριμένα, η χρήση του diode λέιζερ σε μήκος κύματος Αλεξανδρίτη, επιτρέπει ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης, παρέχοντας μια ιδανική λύση για περισσότερους τύπους τρίχας, ακόμη και πολύ λεπτής, ανοιχτόχρωμης τρίχας. Το Soprano ICE συνδυάζει επίσης την τεχνολογία YAG με το diode λέιζερ, η οποία εξειδικεύεται στους πιο σκούρους τύπους δέρματος, επιτρέποντας μέτρια απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης. Η τεχνολογία YAG σε συνδυασμό με την ψύξη εξ επαφής, το εύρος κάλυψη και την άνεση της θεραπείας με το diode λέιζερ, παρέχει μια εξειδικευμένη λύση για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος.

Αν διαβάσατε μέχρι εδώ, τότε γνωρίζετε ήδη το λαμπρό αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης! Το Soprano ICE είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε τύπο τρίχας. Οποιοδήποτε τόνο δέρματος. Γρήγορα. Αναπαυτικά. Αποτελεσματικά. Όλο το χρόνο. Χρησιμοποιείτε ακόμη κάποια άλλη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης με λέιζερ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soprano ICE κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service