Η Απόλυτη, Ολόχρονη Λύση Για Όλους Τους Δερματικούς Τόνους Και Όλους Τους Τύπους Τρίχας!

Για να εξασφαλίσετε μια αποτελεσματική και πάνω από όλα ασφαλή θεραπεία μόνιμης αποτρίχωσης, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε ένα λέιζερ κατάλληλο για τον δικό σας τύπο τρίχας και δερματικό τόνο. Πολλοί άνθρωποι-μάλλον, οι περισσότεροι άνθρωποι-πιστεύουν ότι όλες οι θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ είναι οι ίδιες. Και πολύ πιθανόν, αυτό να πιστεύετε και εσείς. Αν ναι, τότε ας διευκρινίσουμε λίγο τα πράγματα. Σίγουρα δεν είναι όλες οι θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με λέιζερ ισάξιες, ούτε προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα!

Διαφορετικοί κατασκευαστές μηχανημάτων μόνιμης αποτρίχωσης χρησιμοποιούν διαφορετικά είδη τεχνολογίας. Επομένως, κάποιες θεραπείες είναι πιο κατάλληλες για συγκεκριμένους τόνους δέρματος και τύπους τρίχας, όπως για παράδειγμα για πολύ ανοιχτόχρωμη τρίχα και επιδερμίδα, ενώ άλλες θεραπείες είναι πιο κατάλληλες για πιο χοντρή τρίχα και πιο σκούρες επιδερμίδες. Αλλά, υπάρχει μια θεραπεία που είναι κατάλληλη για εσάς, ανεξάρτητα από το τύπο της τρίχας ή τον τόνο του δέρματος σας, μια πρόσφατη καινοτομία στην μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ που προσφέρει πραγματικά αξιόλογα αποτελέσματα! Το Soprano ICE.

Το βραβευμένο Soprano ICE από την Alma Lasers είναι η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση αποτρίχωσης με λέιζερ που διατίθεται σήμερα στην αγορά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους τρίχας και όλους τους τόνους του δέρματος. Ανεξάρτητα από το αν η τρίχα σας είναι λεπτή ή χοντρή και αν το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή ακόμη και μαυρισμένο, το Soprano ICE είναι κατάλληλο για σάς.

Δεν είναι μόνο κατάλληλο για όλους τους τύπους τρίχας και όλους τους τόνους δέρματος, αλλά είναι και σχεδόν ανώδυνο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται απλά μια ζεστή αίσθηση απαλού μασάζ. Το SOPRANO ICE έχει ελαφρύ, εργονομικό σχεδιασμό που επιτρέπει στους θεραπευτές να προσφέρουν ασφαλείς, άνετες και αποτελεσματικές θεραπείες και ταυτόχρονα επιτρέπει στους πελάτες να επωφελούνται από τις κλινικά αποδεδειγμένες, καινοτόμες τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί πολλαπλά μήκη κύματος και πολλαπλές λειτουργίες κατά την ίδια συνεδρία, αποτρέποντας την ανάπτυξη νέας τρίχας και  αποφεύγοντας παράλληλα τραυματισμούς στον περιβάλλοντα ιστό, οδηγώντας σε πολύ πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

Το SOPRANO ICE έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ασφαλείας και οι θεραπείες μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Ναι, ακόμη και το καλοκαίρι! Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων ή ευαίσθητων περιοχών. Ειδικός εξοπλισμός για το πρόσωπο επιτρέπει τη θεραπεία δυσπρόσιτων περιοχών, όπως είναι τα αυτιά και τα ρουθούνια, ενώ παράλληλα ειδικός εξοπλισμός μιας χρήσεως προσφέρει την πιο υγιεινή λύση για την θεραπεία των ευαίσθητων περιοχών.

Επιπλέον, οι συνεδρίες γίνονται στο μισό χρόνο από ότι απαιτείται για άλλες θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με λέιζερ. Οι συνεδρίες με το Soprano ICE είναι εξαιρετικά γρήγορες, ακόμη και για μεγάλες περιοχές όπως η πλάτη ή τα πόδια και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Κατά μέσο όρο, 6 ως 8 συνεδρίες εξασφαλίζουν ιδανικά αποτελέσματα, αλλά αναλόγως του ρυθμού ανάπτυξης της τριχοφυΐας σας μπορεί να χρειαστείτε λιγότερες ή περισσότερες συνεδρίες. Οι θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με λέιζερ για το πρόσωπο συνιστώνται κάθε 4 εβδομάδες περίπου και για το σώμα κάθε 6 εβδομάδες.

Ουσιαστικά, ενσωματώνοντας πολλαπλά μήκη κύματος λέιζερ και τεχνολογίες, το Soprano ICE μπορεί να θεραπεύσει το ευρύτερο φάσμα δερματικών τόνων και τύπων τρίχας καθ’ όλη της διάρκεια του χρόνου, άνετα και γρήγορα, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους τρίχας. Όλους τους τόνους δέρματος. Γρήγορα. Αναπαυτικά. Αποτελεσματικά. Όλο το χρόνο. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

Για περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά την τεχνολογία την οποία χρησιμοποιεί το Soprano ICE πατήστε εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service