Που Λάτρεψαν Οι Εμπειρογνώμονες Ανά Το Παγκόσμιο Και Που Μάλλον Δεν Έχετε Ξανακούσει Για Αυτό

Για καλή μας τύχη, πέρασε πλέον η εποχή που έπρεπε να βασιζόμαστε αποκλειστικά στο κλασσικό καθαρισμό προσώπου ή στις άφθονες, υπερτιμημένες κρέμες προσώπου που υπόσχονταν  θαύματα -– χωρίς αποτέλεσμα – με την κρυφή ελπίδα να αποκτήσουμε το όμορφο δέρμα που πάντα ονειρευόμαστε! Κάποιοι το εκφράζουμε και κάποιοι όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι επιθυμούμε το δέρμα που είχαμε όταν ήμασταν πιο νέοι. Ίσως να θέλουμε λιγότερες λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια ή ρυτίδες γύρω από το στόμα ή λίγη σύσφιξη κάτω από το πηγούνι… Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ούτε ότι είμαστε ρηχοί, ούτε ότι δεν είμαστε ευγνώμονες για το προνόμιο του να είμαστε ζωντανοί, όσο και αν αυτό συνεπάγεται με το γήρας! Απλά, όταν η επιδερμίδα μας είναι λεία, λαμπερή και σφριγηλή μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα!

Ευτυχώς, η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετές θεραπείες που καταπολεμούν τα σημάδια του γήρατος και προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα, έτσι ώστε το πως φαινόμαστε ταυτιστεί με το πώς αισθανόμαστε. Αν ψάχνετε για μια τέτοια θεραπεία, αυτή που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά και που μπορεί να γίνει ακόμη και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος, αυτή είναι το PRX-T33!

Παρόλο που πιθανότατα δεν έχετε ξανακούσει για το PRX-T33, εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο την θεωρούν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή για να καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης. Το PRX -T33 είναι μια νέα θεραπεία ή οποία χρησιμοποιεί μια ειδική μέθοδο βιοανάπλασης, δεν απαιτεί χρήση ενέσεων ή χρόνο αποκατάστασης ενώ ταυτόχρονα είναι γρήγορη, ανώδυνη και προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Το PRX-T33 συνδυάζει Υπεροξείδιο του Υδρογόνου και TCA (Τριχλωροξικό Οξύ). Αυτός ο χημικός συνδυασμός διεγείρει το χόριο και τους αυξητικούς παράγοντες στους ινοβλάστες, χωρίς να προκαλεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Για το λόγο αυτό, συχνά αποκαλείται το πίλινγκ χωρίς πίλινγκ!

Γενικά, τα πίλινγκ μπορούν να επιτύχουν απίστευτα αποτελέσματα στη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής του δέρματος. Αλλά μια και χρειάζεται αρκετός χρόνο αποκατάστασης μετά από μια χημική απολέπιση, δεν είναι καθόλου περίεργο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αφιερώσουν τόσο χρόνο για να τη δοκιμάσουν. Αυτό είναι και το επαναστατικό χαρακτηριστικό του PRX-T33, το οποίο το καθιστά τόσο μοναδικό και δημοφιλές – δεν προκαλεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας και δεν χρειάζεται χρόνο αποκατάστασης!

Το TCA (Τριχλωροξικό οξύ) που χρησιμοποιεί αυτή η έξυπνη, νέας γενιάς θεραπεία, διαπερνά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και αφήνει άθικτο το εξωτερικό στρώμα. Έτσι, αμέσως μετά από μια και μόνο θεραπεία το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό, πιο απαλό και πιο ενυδατωμένο. Μετά από τρεις ή περισσότερες συνεδρίες, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνεται σημαντικά, οδηγώντας σε ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων! Άσε που μπορεί να εφαρμοστεί και το καλοκαίρι! Έχετε πραγματικά κάτι καλύτερο να κάνετε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service