Ο λόγος για τη θεραπεία προσώπου με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια ή PRP εν συντομία. Όχι μόνο μπορεί να σας χαρίσει πιο νεανικό δέρμα χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά μπορεί επίσης να συνδυαστεί εξαιρετικά καλά με άλλες θεραπείες για πιο γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους, το PRP μπορεί να συνδυαστεί με μία ή περισσότερες θεραπείες. Οι πιο κάτω συνδυασμοί που αναφέρουμε λειτουργούν μαζί για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα και να στοχεύσουν όλες τις ανάγκες του προσώπου σας. Ναι! Όλες οι ανάγκες του προσώπου σας!

Σε περίπτωση που δεν έχετε διαβάσει το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με τη θεραπεία προσώπου PRP και δεν ξέρετε τι είναι, θα κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε αυτή πριν μιλήσουμε για μερικές από τις θεραπείες με τις οποίες μπορεί  να συνδυαστεί. Το PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) είναι μια νέα, καινοτόμος θεραπεία που βελτιώνει σημαντικά τον τόνο του δέρματός σας, συσφίγγει, λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα σας. Εκτός αυτού, είναι και μια πολύ καλή μέθοδος για να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των ουλών χωρίς χειρουργική επέμβαση και με λίγο ως καθόλου χρόνο αποκατάστασης. Εν ολίγης, το PRP μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να κάνει το δέρμα σας πιο σφριγηλό, να σας απαλλάξει από βαθιές πτυχώσεις του δέρματος, να ανανεώσει την επιδερμίδα σας και να μειώσει την εμφάνιση ουλών και πληγών, συμπεριλαμβανομένων και των ουλών ακμής.

Το PRP είναι μια ασφαλής και φυσική θεραπεία που προσφέρει μια πάρα πολύ καλή, μη-χειρουργική εναλλακτική λύση για πιο νεανικό δέρμα ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ηλικία και είναι κατάλληλη για όλους σχεδόν, εκτός άτομα με προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το αίμα. Η διαδικασία ξεκινά με την περισυλλογή μια μικρής ποσότητας αίματος, η οποία τοποθετείται σε φυγόκεντρο για να εκχυλιστούν τα αιμοπετάλια και το πλούσιο σε πρωτεΐνες πλάσμα. Στη συνέχεια παράγεται ένα συμπύκνωμα, το οποίο εγχέεται στο δέρμα του προσώπου σας.

Μια από τις θεραπείες με τις οποίες συνδυάζεται συχνά το PRP είναι το Microneedling και σε περίπτωση που δεν τη γνωρίζετε, είναι μια διαδικασία η οποία δημιουργεί μικροσκοπικές, επιφανειακές τρύπες, χρησιμοποιώντας μια κυλινδρική συσκευή με πολύ λεπτές βελόνες. Τόσο το PRP όσο το Microneedling διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επιφέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζονται.

Δύο ακόμη θεραπείες που μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά καλά με το PRP είναι τα fillers με υαλουρονικό οξύ και το Botox, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των περιοχών του προσώπου με πιο βαθιές γραμμές και ρυτίδες. Τα fillers υαλουρονικού οξέος βοηθούν ιδιαίτερα στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και του όγκου που τα πρόσωπά μας χάνουν φυσικά καθώς γερνάμε. Το Botox βοηθά στο να μειωθούν οι λεπτές γραμμές που σχηματίζονται από την υπερβολική χρήση των μυών του πρόσωπου, όπωςγια παράδειγμα το πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια. Το Botox επίσης βοηθά στο να διατηρηθούν περισσότερο τα αποτελέσματα, αφού εμποδίζει τους μυς του προσώπου από μελλοντικές συσπάσεις.

Το PRP μπορεί επίσης να συνδυαστεί με οποιαδήποτε τεχνική skin resurfacing που χρησιμοποιεί αφαιρετικά και μη-αφαιρετικά μήκη κύματος για τη βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματος. Το PRP μπορεί να προστεθεί για να ενισχύσει τα αποτελέσματα της τεχνικής αυτής και να μειώσει το χρόνο αποκατάστασης. Το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια εφαρμόζεται τοπικά, επιτρέποντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος να το απορροφήσουν, προσφέροντας σας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Το PRP μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την επιδερμίδα σας και να δώσει πιο σφριγηλή και νεανική εμφάνιση στο δέρμα σας, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων, λεπτών γραμμών, ουλών, πληγών και βαθύτερων πτυχώσεων του δέρματος. Συνδυάστε το PRP με οποιαδήποτε από τις θεραπείες που αναφέραμε πιο πάνω και θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματα. Καλέστε μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιες θεραπείες μπορούν να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το δέρμα σας με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους! Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service