Αν θέλετε να αποκτήσετε πιο σφριγηλό δέρμα και να μειώσετε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που έχετε στο πρόσωπο σας χωρίς χειρουργική επέμβαση, τότε η θεραπεία προσώπου PRP (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια) μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Το PRP είναι μια νέα, καινοτόμος προσέγγιση κατά την οποία ένα συμπύκνωμα που παράγεται από το πλάσμα και τα αιμοπετάλια του αίματος σας, εγχέεται στο δέρμα του προσώπου σας. Η διαδικασία αυτή ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία βελτιώνει το τόνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει, λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Παρόλο που οι ορθοπεδικοί χρησιμοποιούν το PRP εδώ και πολλά χρόνια για να βοηθήσουν την επούλωση τραυματισμών που έχουν προκληθεί σε αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους, η ιατρική αισθητική  άρχισε να το χρησιμοποιεί για να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου σχετικά πρόσφατα. Με βάση την αρχική χρήση του PRP, μπορείτε να φανταστείτε τα καταπληκτικά αποτελέσματα τα οποία μπορεί να προσφέρει στο πρόσωπό σας! Εκτός αυτού, το πλάσμα είναι απόλυτα φυσικό, άφθονο και ασφαλές, αφού το παράγει το ίδιο σας το σώμα! Ναι, μάλιστα! Μπορείτε να αποκτήσετε πιο νεανικό δέρμα φυσικά και με ασφάλεια, διεγείροντας τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος σας.

Γενικά, οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν πιο ομοιόμορφο, σφριγηλό, λείο και αναζωογονημένο δέρμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρειάζονται μία με δύο θεραπείες με ενδιάμεσο διάστημα δύο μηνών, καθώς και κάποιες επιπρόσθετες θεραπείες  συντήρησης με το πέρασμα του χρόνου. Μετά τη θεραπεία προσώπου PRP, μπορείτε να περιμένετε κάποια ελαφριά ερυθρότητα, οίδημα ή / και μώλωπες, τα οποία συνήθως υποχωρούν εντός 48 ωρών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η θεραπεία προσώπου PRP δεν είναι μια απλή αισθητική περιποίηση προσώπου, αλλά μια ιατρική αισθητική διαδικασία. Εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό παίρνει ένα μικρό δείγμα του αίματός σας και το περιστρέφει σε φυγόκεντρο για να αφαιρέσει το πλάσμα και τα αιμοπετάλια που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Στη συνέχεια, παράγεται ένα συμπύκνωμα με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP), το οποίο μετέπειτα εγχέεται στο πρόσωπο σας.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε τη σημασία του να θέτουμε ρεαλιστικές προσδοκίες. Ανεξάρτητα με το πόσο επιτυχημένα μπορεί να είναι τα αποτελέσματα, σίγουρα δεν μπορείτε να περιμένετε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά των χειρουργικών επεμβάσεων, όπως το λίφτινγκ προσώπου, γιατί αυτό είναι ανέφικτο. Για να ξέρετε ακριβώς τι αποτελέσματα να περιμένετε εκ των προτέρων, θα ήταν καλό να κλείσετε ένα εξατομικευμένο διαγνωστικό ραντεβού. Μη διστάζετε! Καλέστε μας σήμερα και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιες θεραπείες μπορούν να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το δέρμα σας με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service