Στο ideal Aesthetics, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην δερματολογία για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την υγεία του δέρματος σας και να αποκαταστήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αναζωογονώντας την εμφάνισή σας. Δεν θα θέλατε να επανακτήσετε το φρέσκο, νεανικό δέρμα που είχατε κάποτε; Σίγουρα, όλοι θα το θέλαμε.

Λοιπόν, το Accent RF σας προσφέρει ακριβώς αυτό, καθώς είναι μία από τις πιο προηγμένες θεραπείες για τη σύσφιξη του δέρματος, τη διαμόρφωση του σώματος και την αισθητική ενίσχυση χωρίς χειρουργική επέμβαση. Το Accent RF μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, για να βελτιώσει την υφή του δέρματος και για να σφίξει το χαλαρό, ρυτιδιασμένο δέρμα οπουδήποτε στο σώμα. Μπορεί να θεραπεύσει μια σειρά από δύσκολες παθήσεις του δέρματος, όπως το μέλασμα, τις ραγάδες και τις ουλές, ενώ μπορεί επίσης να λευκάνει και να αναζωογονήσει το δέρμα. Επιπλέον, είναι ιδανικό για τη σύσφιξη και τη τόνωση του δέρματος της κοιλιάς ή των μηρών μετά από εγχείρηση ή τοκετό.

Το Accent RF προσφέρει αποτελεσματικές, εξατομικευμένες θεραπείες με μακροχρόνια, φυσικά αποτελέσματα. Συνδυάζει τις τελευταίες καινοτομίες στις τεχνολογίες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (RF), οι οποίες μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε ξεχωριστά συστήματα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, εκπέμπονται ελεγχόμενες ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων για να θερμάνουν επιλεγμένα στρώματα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, παράγεται νέο κολλαγόνο, αναδιαμορφώνεται το δέρμα ενώ συρρικνώνονται και καταστρέφονται τα λιποκυττάρα .

Αυτό είναι εφικτό χάρη στις δύο χειρολαβές που διαθέτει το σύστημα Accent – μια μονοπολική για βαθιά, ελεγχόμενη διείσδυση της ενέργειας RF για μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας και μια διπολική χειρολαβή για ογκομετρική δερματική θέρμανση, που στοχεύει κυρίως στις θεραπείες σύσφιξης του δέρματος.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Accent είναι άμεσα εμφανή, καθώς το δέρμα ανταποκρίνεται και συσφίγγει ορατά.  Το δέρμα αρχίζει να παράγει νέο κολλαγόνο, έτσι με την πάροδο του χρόνου τα αποτελέσματά συνεχίζουν να βελτιώνονται άρα το δέρμα σας να γίνεται ακόμη πιο σφριγηλό και λείο. Η μείωση της περιφέρειας και η βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας είναι επίσης εμφανή σχεδόν αμέσως μετά από αυτή τη θεραπεία.

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία, αφού οι θεραπείες με το Accent RF είναι γρήγορες και δεν απαιτούν αναισθησία ή χρόνο αποκατάστασης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και μακροχρόνια. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη διατροφή του ατόμου, την ποσότητα θερμίδων που λαμβάνει καθημερινά και κατά πόσο γυμνάζεται. Τα λιποκύτταρα έχουν την ικανότητα να μεγεθύνονται σε εκατοντάδες φορές το μέγεθος τους. Για το λόγο αυτό, μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση του σώματός σας σε καλή κατάσταση, περισσότερο από όσο μπορεί να το διατηρήσει μια οποιαδήποτε θεραπεία, ακόμη και μια τόσο αποτελεσματική θεραπεία όπως το Accent RF!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service