Καλοκαίρι-η εποχή του χρόνου κατά την οποία λίγο -πολύ, όλοι έχουμε μπουχτίσει με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και  αναζητάμε απελπισμένα λίγο ελεύθερο χρόνο και στιγμές ξεκούρασης. Η εποχή του χρόνου η οποία μας βρίσκει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και μας κάνει να ονειροπολούμε τον χρόνο που θα περάσουμε χαλαρώνοντας στη παραλία. Και τότε είναι που ξαφνικά θυμόμαστε ότι το σώμα μας δεν είναι έτοιμο για το καλοκαίρι, πόσο μάλλον για την παραλία! Το να μπορέσουμε να κάνουμε μια όμορφη εμφάνιση με μαγιό αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση, ακόμη και για τους πιο λεπτούς από εμάς. Έτσι, αν αισθάνεστε ότι το σώμα σας χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία πριν φορέσετε μαγιό, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε δώρο στον εαυτό σας κάποιες θεραπείες σώματος και φυσικά, μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ. Και μην πανικοβάλλεστε – υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για να αποκτήσετε ένα σώμα το οποίο θα φαίνεται όπως φαντάζεστε με μαγιό! Στο ideal Aesthetics προνοήσαμε για σας και ετοιμάσαμε μια λίστα με τις καλύτερες θεραπείες για να προετοιμάσετε το σώμα σας για το καλοκαίρι και για ό, τι συνεπάγεται με αυτό.

Soprano ICE-Γρήγορη, αποτελεσματική, ασφαλής και άνετη αποτρίχωση με λέιζερ, κατάλληλη για όλους τους τύπους τρίχας και τόνους δέρματος, ακόμη και για μαυρισμένο δέρμα.

Είτε υποφέρετε από υπερβολική τριχοφυΐα, είτε από γυρισμένες τρίχες λόγω αποτρίχωσης με κερί είτε απλά θέλετε να σταματήσετε να ξυρίζεστε όλη την ώρα, ένα είναι το σίγουρο-η αποτρίχωση με λέιζερ κάνει θαύματα και έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας στο έπακρο. Η μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να απομακρύνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από οποιοδήποτε μέρος του σώματός ή του προσώπου σας, συμπεριλαμβανομένων και των δυσπρόσιτων ή ευαίσθητων περιοχών. Για να εξασφαλίσετε μια αποτελεσματική, χωρίς πόνο και πάνω από όλα ασφαλής θεραπεία αποτρίχωσης, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξετε ένα λέιζερ το οποίο είναι κατάλληλο για τον τύπο τρίχας και τον τόνο του δέρματος σας. Το βραβευμένο Soprano ICE είναι η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση αποτρίχωσης με λέιζερ που διατίθεται σήμερα στην αγορά και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους τρίχας και τόνους δέρματος. Ανεξάρτητα από το αν οι τρίχες σας είναι λεπτές ή χονδρές και αν το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο, σκουρόχρωμο ή ακόμη και μαυρισμένο, το Soprano ICE είναι κατάλληλο για εσάς. Το SOPRANO ICE έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ασφάλειας και οι θεραπείες μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι! Επίσης, οι συνεδρίες είναι εξαιρετικά γρήγορες, ώστε να μην χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα! Τα περισσότερα άτομα χρειάζονται από 6 έως 8 συνεδρίες για να εξασφαλίσουν μόνιμη αποτρίχωση, αλλά ανάλογα με το είδος της τρίχας σας μπορεί να χρειαστείτε λιγότερες ή περισσότερες επισκέψεις.

Velashape – Μια πολυδιάστατη θεραπεία η οποία αναδιαμορφώνει το σώμα, συσφίγγει το δέρμα ενώ μειώνει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και την περιφέρεια!

Το VelaShape ™ είναι ένα μη-επεμβατικό, εγκεκριμένο από το FDA μηχάνημα που εφαρμόζει ταυτόχρονα αναρρόφηση, μηχανικό μασάζ,  ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και υπέρυθρης ακτινοβολίας για να αναδιαμορφώσει το σώμα σας. Πιο συγκεκριμένα, συσφίγγει το δέρμα και μειώνει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και την περιφέρεια μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως οι μηροί, η κοιλιά, τα χέρια, οι γλουτοί, τα μπράτσα κτλ. Το VelaShape ™ διοχετεύει με ασφάλεια μια υψηλή ποσότητα ενέργειας και θερμότητας κάτω από το δέρμα και σε όλο το λιπώδη ιστό, αφήνοντας άθικτη την επιφάνεια του δέρματος, έτσι ο πελάτης δεν αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

 

LPG Endermologie– Μια 100% φυσική, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία λιπομασάζ, η οποία αναδιαμορφώνει το σώμα σας από μέσα προς τα έξω.

Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη και ευρέως δημοφιλής τεχνική συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση μέσω της χρήσης μιας ειδικής κεφαλής εφαρμογής. Η χειροκίνητη κεφαλή εφαρμογής μετακινείται πάνω στο σώμα – ακολουθώντας ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο πρωτόκολλο – και ενώ κάνει μασάζ στο δέρμα, ένας ειδικός κύλινδρος αναρροφά το δέρμα μαζί με τον μαλακό ιστό. Αυτή η ειδική, μηχανική μεταχείριση του δερματικού ιστού βοηθά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί βαθιές βιολογικές διεργασίες οι οποίες απελευθερώνουν τα λιποκύτταρα και αναπαράγουν τους ινοβλάστες, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το λιπομασάζ LPG Endermologie® έχει πολλαπλά οφέλη για το σώμα καθώς μειώνει την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, βελτιώνει το σχήμα του σώματος και την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει την κατακράτηση υγρών και μειώνει/εμποδίζει τη συσσώρευση τοξινών.

Le Shape-24% μόνιμη απώλεια του επίμονου, τοπικού λίπους σε μια μόνο συνεδρία των 25 ‘ανά περιοχή, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Το Le Shape είναι η πρώτη, μη-επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης που απευθύνεται σε δύσκολες περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος, βασισμένη στην τεχνολογία λέιζερ. Αυτή η καινοτόμος θεραπεία, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ασφαλή και αποτελεσματική εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους και επιτυγχάνει 24% μόνιμη απώλεια λίπους μέσα σε μια μόνο συνεδρία των 25 ‘ανά περιοχή θεραπείας, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Το Le Shape εφαρμόζει τεχνολογία επιλεκτικής λιπόλυσης στα 1060nm και είναι η μοναδική, μη επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά τόσο γρήγορα το τοπικό λίπος, μόνιμα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Είναι δυνατό να εφαρμοστεί ταυτόχρονα θεραπεία σε πολλές διαφορετικές περιοχές με τοπικό λίπος, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Τέτοιες περιοχές είναι το στήθος, οι εσωτερικοί βραχίονες, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί μηροί, οι γλουτοί, τα έσω γόνατα και η πλάτη. Αμέσως μετά τη θεραπεία και με την πάροδο του χρόνου, το σώμα αποβάλλει φυσικά τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα παρατηρούνται μόλις μετά από 4 βδομάδες, ενώ η διαδικασία της απόπτωσης συνεχίζεται για περίπου 12 βδομάδες. Τότε, μπορούν να παρατηρηθούν και να αξιολογηθούν τα πλήρη αποτελέσματα.

Σταματήστε λοιπόν να περιμένετε και ξεκινήσετε σήμερα κιόλας! Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το όμορφο, καλοκαιρινό σώμα που μυστικά επιθυμείτε! Όλες αυτές οι θεραπείες λειτουργούν απίστευτα καλά – το ποια θα λειτουργήσει καλύτερα για σας έχει να κάνει με τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους. Ακόμη έχετε πρόβλημα να  αποφασίσετε ποια θεραπεία είναι η καλύτερη για σάς; Καλέστε μας να κάνουμε ένα δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού και θα φροντίσουμε να λάβετε αυτό που πραγματικά χρειάζεται το σώμα σας για να προετοιμαστεί για το καλοκαίρι!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service