Όλοι περιμέναμε το καλοκαίρι – ειδικά τις καλοκαιρινές διακοπές – σαν να μην υπάρχει αύριο! Έτσι, οι λίγες ώρες ή μέρες ή ακόμα και βδομάδες που θα περάσουμε κάνοντας ηλιοθεραπεία είναι κάτι απόλυτα αναμενόμενο και κατανοητό. Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο χαλάρωσης, και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η παραλία προσφέρει την ιδανική μορφή χαλάρωσης, έτσι δεν είναι; Άσε που ο ήλιος δεν είναι και εντελώς κακός για μας. Μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από λίγο ήλιο, συγκεκριμένα περίπου 15 λεπτά την ημέρα πάνω-κάτω, για να πάρουμε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση βιταμίνης D, η οποία μεταξύ άλλων βοηθά να έχουμε πιο δυνατά δόντια και οστά. Επειδή όμως όλοι θα εκτεθούμε στον ήλιο πολύ περισσότερο από τα 15 λεπτά την ημέρα που πραγματικά μας ωφελούν, πρέπει να βοηθήσουμε το δέρμα του προσώπου μας να το αντιμετωπίσει.

Να λοιπόν μια έξυπνη στρατηγική επιδιόρθωσης για το καλοκαίρι που θα κάνει θαύματα για το δέρμα σας, πριν πολύ ξηρό και να αρχίσει να ξεφλουδίζει από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Βήμα πρώτο, απολέπιση. Αντί να κάνετε κάποια επιδερμική απολέπιση στο σπίτι,  μπορείτε να φροντίσετε πιο ορθά το δέρμα σας επιλέγοντας να κάνετε ένα PRX-T33. Αυτή η νέα μέθοδος θεραπείας βιο-αναζωογόνησης είναι απαλή για την  επιδερμίδα και μπορεί να προσφέρει στο ευαίσθητο δέρμα σας μια επαγγελματική, πιο ελεγχόμενη απολέπιση χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Βήμα δεύτερο, ενυδάτωση – το δέρμα σας πιθανόν να είναι απελπισμένο για λίγη ενυδάτωση εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα που το δέρμα σας έχει απολεπιστεί σωστά, τα δραστικά συστατικά μπορούν να διεισδύσουν πιο βαθιά. Οι ενυδατικές κρέμες και οι οροί όμως μπορούν να σας βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου, γι ‘αυτό είναι μια καλή στιγμή να κάνετε μια εξατομικευμένη θεραπεία Hydrafacial, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Τα ιδιαίτερα θρεπτικά, ενισχυμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα Hydrafacials θα θρέψουν και θα εξομαλύνουν το δέρμα σας, αποκαθιστώντας την ακτινοβολία και την ορθή λειτουργία προστασίας του δέρματος.

Ακόμη και αν το δέρμα σας έχει αρχίσει να ξεφλουδιζει και έχει κηλίδες, λεπτές γραμμές ή ρυτίδες, το PRX-T33 και το Hydrafacial θα βοηθήσουν την επανόρθωση του, αποκαλύπτοντας νέα, υγιή κύτταρα. Αυτές οι δύο απίστευτα ευεργετικές θεραπείες μπορούν να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και να επαναληφθούν όσες φορές χρειάζεται ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, έτσι ώστε το δέρμα σας να φαίνεται πιο λαμπερό και ανανεωμένο και εσείς να νιώθετε πιο νέοι και αναζωογονημένοι. Επιπρόσθετα, το δέρμα σας θα είναι σε τόσο καλή κατάσταση που δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά για να το προετοιμάσετε για τον χειμώνα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service