Είτε από κάποιο περιοδικό, blog, φίλο ή συγγενή σας, πρέπει να κάτι να έχετε ακούσει για το Hydrafacial μέχρι τώρα. Θα ήταν άλλωστε αναμενόμενο, αφού εξαρχής η θεραπεία αυτή προκάλεσε σάλο.  Είναι λες και κάθε πιστός καταναλωτής προϊόντων ομορφιάς, συντάκτρια περιοδικού ομορφιάς και influencer στον πλανήτη το έθεσε ως σκοπό ζωής να το δοκιμάσει – και όσοι το δοκίμασαν, το λάτρεψαν!

Αλλά σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξανακούσει για το Hydrafacial, είναι μια εξαιρετικά, ανά το παγκόσμιο δημοφιλής θεραπεία περιποίησης του δέρματος. Κατά τη διάρκεια του Hydrafacial, μια πατενταρισμένη μηχανή αναρρόφησης που χρησιμοποιείται για να απορροφήσει τις ακαθαρσίες από τους πόρους σας, να απολεπίσει, να ενισχύσει την κυκλοφορία και να τροφοδοτήσει το δέρμα σας με διάφορες βιταμινούχες φόρμουλες, πάντα με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Το Hydrafacial αποτελείται από διάφορα στάδια, μέσω των οποίων εξειδικευμένο άτομο αλλάζει το επίπεδο αναρρόφησης, την αναρροφητική άκρη και την τεχνική εφαρμογής έξι διαφορετικές φορές. Παρόλο που η θεραπεία ακολουθεί μια διαδικασία έξι σταδίων, το κοκτέιλ βιταμινούχων συστατικών που εφαρμόζεται στο δέρμα είναι προσαρμοσμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου βήματος, το μηχάνημα διενεργεί ένα απαλό και ταυτόχρονα διεγερτικό μασάζ λεμφικής αποστράγγισης για να υποβοηθήσει την εξάλειψη των τοξινών και την αύξηση της ροής του οξυγόνου. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει ταυτόχρονο καθαρισμό και απολέπιση, ενώ το δέρμα εγχέεται με γλουκοσαμίνη και γαλακτικό οξύ για αναζωογόνηση και βαθιά ενυδάτωση. Κατά τη διάρκεια του επόμενου σταδίου, ένα μείγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χρησιμοποιείται για να εξαλείψει τυχόν υπολείμματα ακαθαρσίας και  για να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα. Κατά το τέταρτο βήμα, πραγματοποιείται το βασικό μέρος της όλης διαδικασίας, η εξαγωγή, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνετε απορρόφηση όλης της ακαθαρσίας που υπάρχει στους πόρους όλες οι ακαθαρσίες και με μια μικρή, αποστειρωμένη βελόνα εκκενώνονται οποιαδήποτε σπυριά πάνω στο δέρμα ή κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Στη συνέχεια, ένα εξατομικευμένο κοκτέιλ υαλουρονικού οξέος, πεπτιδίων και αντιοξειδωτικών, εγχέεται μέσα στους πόρους για να ενυδατώσει και να αναπληρώσει τα συστατικά του δέρματος. Τέλος στο έκτο βήμα, χρησιμοποιείται ένα κόκκινο φως LED για να μειώσει κάποιο τυχόν κοκκίνισμα που μπορεί να προκαλέσει η θεραπεία και για να αυξήσει τη παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία δεν είναι καθόλου οδυνηρή, αλλά μπορεί να αισθανθείτε μια απαλή αίσθηση απολέπισης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής. Αμέσως μετά το Hydrafacial, το δέρμα σας μπορεί να είναι λίγο κόκκινο, αλλά ταυτόχρονα θα είναι πιο ενυδατωμένο, λαμπερό και απαλό. Την επόμενη μέρα, μπορεί να εμφανιστεί προσωρινά κάποια υποβόσκουσα ακμή η οποία θα βγει στην επιφάνεια, αλλά εκτός αυτού, το δέρμα σας θα φαίνεται άψογο. Λόγω του σαλικυλικού οξέος που περιέχεται στο υγρό της διαδικασίας εξαγωγής, η ακμή θα εξασθενίσει μετά από μία ή δύο ημέρες αποκαλύπτοντας μια λεία, καθαρή επιδερμίδα.

Το Hydrafacial είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες του δέρματος, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, λιπαρές και ασφυκτικές επιδερμίδες, καφέ κηλίδες, διευρυμένοι πόροι, ανομοιόμορφος τόνος, χαλάρωση, έλλειψη ελαστικότητας και λάμψης. Αλλά, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα ή είστε επιρρεπείς σε σπυράκια και κυστική ακμή, το Hydrafacial θα κάνει θαύματα για το δέρμα σας. Έτσι, αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να νικήσετε την ακμή σας και τίποτα δεν λειτούργησε, ζητήστε να μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει το Hydrafacial για σας.

Ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι ανάγκες του δέρματος σας, σίγουρα θα λατρέψετε το Hydrafacial.  Όχι μόνο γιατί είναι απόλυτα χαλαρωτικό, αλλά γιατί θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τα οφέλη και τη σημασία του να κάνετε τουλάχιστον ένα Hydrafacial κάθε λίγους μήνες. Θα σας βοηθήσει συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα προβλήματα του δέρματός σας, πώς αλλάζει με την ηλικία ή από εποχή σε εποχή. Και να θυμάστε ότι το Hydrafacial μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Με την προσθήκη ενός εξατομικευμένου κοκτέιλ συστατικών μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένες ανησυχίες που έχετε, απλά επιλέγοντας ένα από τους βραβευμένους σούπερ-ορούς της θεραπείας. Το Hydrafacial είναι κατάλληλο για όλους! Το Hydrafacial είναι κατάλληλο και για σας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service