Θα θέλατε να επιβραδύνετε τις συνέπειες της γήρανσης και όχι να απλά να δώσετε μια παράλογη μάχη ενάντια στο πέρασμα του χρόνου; Έχετε κουραστεί από τη στερεοτυπική, τεχνητή ομορφιά που προέρχεται από επεμβατικές, επιθετικές τεχνικές με απρόβλεπτα αποτελέσματα και πιθανές επιπλοκές; Θέλετε ένα φυσικό, υγιές είδος ομορφιάς με μακρόχρονα αποτελέσματα μέσω μιας έξυπνης, ακίνδυνης στρατηγικής με αποδεδειγμένα αποτελέσματα και χωρίς παρενέργειες; Τότε έχουμε την λύση για εσάς: LPG Endermologie®! 100% φυσικό. 0 κίνδυνος. 0 παρενέργειες. Αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Η τεχνολογία πίσω από το LPG Endermologie®  είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων εμπειρίας και συνεχούς επιστημονικής έρευνας, η οποία χρησιμοποιείτε από χιλιάδες επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Η καινοτόμος τεχνολογία LPG Endermologie® έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει φυσικά την υγεία και την ομορφιά, ενώ παράλληλα σέβεται την οικολογία του δέρματος και τη φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος. Η τεχνική Endermologie® αναπτύχθηκε για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη φυσική δύναμη του δέρματός σας με έναν εντελώς μη επεμβατικό, μη επιθετικό, ευχάριστο και ασφαλή τρόπο.

Το δέρμα όταν διεγερθεί με έξυπνο τρόπο, μπορεί να επιφέρει  καταπληκτικές αλλαγές. Η μηχανική διέγερση που ονομάζεται Endermologie®, ξυπνά και ενεργοποιεί τα κύτταρα φυσικά και ενισχύει την παραγωγή αναζωογονητικών ουσιών όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία LPG® στέλνει σήματα στα κύτταρα, τα οποία επιφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα όπως τη σύσφιξη του δέρματός σας, την ενεργοποίηση της διαδικασίας απομάκρυνσης των λιποκυττάρων για να επιτύχετε αναδιαμόρφωση του σώματος σας, τη διέγερση της ανταλλαγής υγρών για ένα βαθύ αποτοξινωτικό αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με πολλές από τις διαθέσιμες τεχνικές στην αγορά, το LPG® Endermologie διεγείρει την αδρανή κυτταρική δραστηριότητα μέσα στο δέρμα σας για την καταπολέμηση των ρυτίδων, της χαλάρωσης του δέρματος, του επίμονου, τοπικού λίπους, της κυτταρίτιδας και πολλά άλλα.

Η δέσμευση του LPG Endermologie® προς εσάς είναι απλή: ομορφιά που μοιάζει με εσάς! Και πίσω από αυτή την απλή δέσμευση υπάρχει μια αληθινή, λογική, αντι-γηραντική στρατηγική που εφαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου και δεν πρόκειται για ένα στιγμιαίο θαύμα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ένα υγιές δέρμα το οποίο σεβόμαστε, είναι το κλειδί για μια όμορφη σιλουέτα και λαμπερό, νεανικό δέρμα με μακροπρόθεσμα, διατηρήσιμα αποτελέσματα. Το LPG Endermologie® αποτελεί την ιδανική θεραπεία για τους άνδρες και τις γυναίκες που μοιράζονται αυτό το έξυπνο όραμα ομορφιάς και υγείας. Εσείς συμμερίζεστε αυτό το όραμα;

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service