VISIA® Skin Analysis System

VISIA® Skin Analysis System

Το σύστημα ανάλυσης δέρματος VISIA® είναι ένα προηγμένο, επιστημονικό μηχάνημα ψηφιακής ανάλυσης της επιδερμίδας, το οποίο χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα απεικόνισης που επιτρέπει στους ειδικούς μας να δίνουν στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες, αποτελεσματικές και εξατομικευμένες συστάσεις φροντίδας του δέρματος.

Το σύστημα ανάλυσης δέρματος VISIA® κάνει μια ποσοτική ανάλυση και μια οπτική εκτίμηση της κατάστασης του δέρματος σε διαφορετικά επίπεδα, παρέχοντας το ιδανικό πλαίσιο που χρησιμοποιούν οι ειδικοί μας για να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πώς λειτουργεί το σύστημα ανάλυσης δέρματος VISIA®;

Το σύστημα ανάλυσης δέρματος VISIA®  βοηθά στον εντοπισμό και στην αξιολόγηση των προβληματικών περιοχών της επιδερμίδας ενός ατόμου τόσο ποσοτικά όσο και οπτικά, καταγράφοντας όχι μόνο αυτά που είναι ορατά στο δέρμα, αλλά τι πραγματικά βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, δίνοντάς σας μια απίστευτη εικόνα του δέρματός σας. Σας επιτρέπει πραγματικά να μάθετε το μέλλον του δέρματός σας!

Η ανάλυση δέρματος VISIA®, παρέχει πολυδιάστατη απεικόνιση του δέρματός σας και αναλύει λεπτομερείς πληροφορίες που δεν είναι πάντα ορατές με γυμνό μάτι, σε παραμέτρους όπως: κηλίδες, πόροι, ρυτίδες, υφή, φλεγμονές, πορφυρίνες (εκκρίματα βακτηριδίων στους πόρους), κηλίδες υπεριώδους ακτινοβολίας και φωτογήρανση. Ταυτόχρονα παρέχει αναλυτική βαθμολογία για καθεμία από αυτές τις ενδείξεις βάση της ηλικίας και τον τύπο δέρματος του κάθε ατόμου.

Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα προσομοίωσης μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια μελλοντικές συνθήκες και αλλοιώσεις του δέρματος, βάση της υφιστάμενης διάγνωσης φθορών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία;

  • Η ανάλυση δέρματος VISIA® ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό προκειμένου να ληφθούν ακριβείς πληροφορίες απεικόνισης, έτσι αν έχει χρησιμοποιηθεί μακιγιάζ πρέπει να αφαιρεθεί.
  • Στη συνέχεια, το κεφάλι του πελάτη τοποθετείται άνετα πάνω στους διαγνωστικούς δείκτες της συσκευής VISIA® και συλλαμβάνονται αρκετές φωτογραφίες του προσώπου από συγκεκριμένες γωνίες.
  • Τα αποτελέσματα παρέχονται αμέσως – μια ανάλυση με ποσοστιαία βαθμολογία και φωτογραφίες για τα εξής: υπερχρωματισμό, πόρους, ρυτίδες, υφή, φλεγμονές, πορφυρίνες, κηλίδες υπεριώδους ακτινοβολίας και φωτογήρανση.
  • Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα συγκρίνονται το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα συνδυασμό διαφορετικών γωνιών, χαρακτηριστικών ή χρονικών σημείων, και συμπεριλαμβάνει γραφικες παραστάσεις και αριθμητικά δεδομένα.
  • Μια τρισδιάστατη απεικόνιση της επιφάνειας του δέρματος από διαφορετικές γωνίες αποδίδεται σε φυσικό τόνο δέρματος ή σε κλίμακα γκρι αποχρώσεων.
  • Η διαδικασία της ηλικιακής προσομοίωσης, αποκαλύπτει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, με βάση την υπάρχουσα κατάσταση του δέρματος καθώς και τη βελτίωση η οποία μπορεί να επιτευχθεί μετά την εφαρμογή των εξατομικευμένων προτάσεων θεραπείας και φροντίδας του δέρματος.
  • Γίνεται διάγνωση της κατάστασης του δέρματος και στη συνέχεια λεπτομερής επεξήγηση από έναν από τους ειδικούς μας.
  • Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή / και ανησυχίες σχετικά με το δέρμα σας θα απαντηθούν λεπτομερώς και θα σχεδιαστεί ένα σχέδιο θεραπείας και φροντίδας του δέρματος με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους.
  • Όλες οι φωτογραφίες και τα αποτελέσματα από τη συνεδρία αρχειοθετούνται στη βάση δεδομένων μας για μελλοντική αξιολόγηση και σύγκριση του πριν και μετά, έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογηθούν ορθά τα αποτελέσματα της θεραπείας/φροντίδας  μετά από μια χρονική περίοδο.

Μάθετε και εσείς το μέλλον του δέρματος σας, είναι ότι πιο σημαντικό!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service