Αγγειακές βλάβες – LV/LVA

Αγγειακές βλάβες – LV/LVA

Η διαδικασία LV / LVΑ elōs είναι μια ιατρική αισθητική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας στην πλατφόρμα Syneron eMax, η οποία στοχεύει αποτελεσματικά αγγειακές αλλοιώσεις, επιφανειακή φλεβίτιδα και αραχνοειδείς φλέβες μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Η θεραπεία LV / LVΑ elōs είναι μη επεμβατική, γρήγορη, ασφαλής, με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης και χωρίς βελόνες.

Η LV / LVΑ elōs είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που δεν χρησιμοποιεί βελόνες όπως άλλες διαθέσιμες μεθόδους στην αγορά και μπορεί να εφαρμοστεί για τη θεραπεία διαφόρων αγγειακών παθήσεων στο σώμα.

Ενδείξεις για θεραπεία με LV / LVΑ:

  • Μικρές, ανθεκτικές αγγειακές αλλοιώσεις
  • Φλεβίτιδα
  • Επιφανειακές, μπλε φλέβες
  • Φλεβίτιδα / αραχνοειδείς φλέβες.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία LV / LVA elōs και πόσο αποτελεσματική είναι;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, απελευθερώνεται διπολική  ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων (Bi-Polar RF) μεταξύ δύο ηλεκτροδίων στη χειρολαβή. Η ενέργεια RF είναι εξαιρετικά ελεγχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι το υψηλότερο επίπεδο ενέργειας μπορεί να αποδοθεί σε κάθε φλέβα η οποία στοχεύετε. Η ενσωματωμένη ψύξη επαφής προστατεύει την επιδερμίδα από ανεπιθύμητες βλάβες και βοηθάει τον ασθενή να νιώθει άνετα κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Οι φλέβες των ποδιών και η τελαγγειεκτασία μπορούν συνήθως να επιλυθούν μέσα σε 1-3 συνεδρίες θεραπείας. Ορισμένες άλλες πιο δύσκολες συνθήκες μπορεί να απαιτούν περισσότερες θεραπείες. Το LV / LVA elōs παρέχει ακριβέστερη στόχευση των φλεβών σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες λέιζερ.

Πότε τα αποτελέσματα είναι αισθητά;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή που θα εφαρμοστεί η θεραπεία και από την έκταση του προβλήματος. Γενικά, απαιτούνται 3-4 συνεδρίες για κάθε περιοχή θεραπείας, με διάστημα 1 μήνα μεταξύ των συνεδριών. Οι επιφανειακές αγγειακές βλάβες είναι πιο εύκολο να θεραπευθούν, ενώ οι μεγαλύτερες φλέβες μπορεί να χρειαστούν μερικές επιπρόσθετες θεραπείες.

Τα αποτελέσματα είναι αισθητά την 3η ή 4η εβδομάδα μετά τη θεραπεία. Οι φλέβες και οι αλλοιώσεις αμέσως μετά τη θεραπεία γίνονται πιο σκούρες προτού αρχίσουν να εξασθενίζουν σταδιακά.

Υπάρχουν παρενέργειες στη θεραπεία;

Οι παρενέργειες της θεραπείας LV / LVA elōs είναι σπάνιες, καθώς οι χειρολαβές έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης, ο οποίος ενεργοποιείται κατά την επαφή για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Εντούτοις, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες φυσιολογικές αντιδράσεις όπως μικρές εκδορές ή επιφανειακή κρούστα, φουσκάλες και προσωρινές υπερµελαγχρώσεις στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αυτές οι αντιδράσεις είναι προσωρινές και επιλύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με το LV/LVA;

Η πιο κατάλληλη θεραπεία για να συνδυαστεί με το  LV/LVA είναι το  LPG, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στο σώμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

IDEAL AESTHETICS NICOSIA

G. Nicolaou Tower, 2nd and 3rd floor
205 Strovolos Ave.
2049 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722769300
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
Mon – Fr: 9:00 – 19:30
Sat – Sun: Closed

IDEAL AESTHETICS LIMASSOL

Suite 101 3 Tzeni Karezi St.,
Agia Fylaxi,
3135 Limassol, Cyprus

[email protected]
Tel: +35725746300

WORKING HOURS
Mon: Closed
Tu. – Fr.: 10:00 – 18:00
Sat.: 9:00 – 17:00
Sun: Closed

ARETAEIO HOSPITAL

Plastic and Reconstructive Surgery
55-57 Andreas Avraamides,
2025 Strovolos, Nicosia, Cyprus

[email protected]
Tel: +35722200421
Fax: +35722761720

WORKING HOURS
24 hours service